نی‌ نی سایت

بهترین غذایی که پختم: ماجرای یک قرمه سبزی نجات‌بخش

سلام دوستان! امروز می‌خوام براتون از بهترین غذایی که تا حالا پختم بگم. شاید فکر کنید یه غذای خیلی پیچیده و خاص بوده، اما حقیقت اینه که یه قرمه سبزی ساده بود. اما چرا بهترین؟ چون یه ماجرای خیلی خاص پشتش داره.

چند سال پیش، تازه ازدواج کرده بودم و خیلی دلم می‌خواست دستپختم جلوی همسرم عالی باشه. اون موقع‌ها تازه داشتم قرمه سبزی پختن رو یاد می‌گرفتم و هر دفعه یه جور می‌شد. یه بار خیلی شور، یه بار خیلی بی‌مزه، یه بار هم لوبیاش نپخته! تو نی نی سایت خیلی دنبال راهنمایی بودم و کلی تاپیک خوندم.

ازدواج -مهارت رابطه زناشویی-عشق - روابط عاطفی

  • تاپیک‌های نی نی سایت:

    خواندن ده‌ها تاپیک در مورد رازهای قرمه سبزی مامان‌پز.
  • نکات کلیدی:

    فهمیدن اهمیت تفت دادن سبزی و بهره‌گیری از گوشت مناسب.
  • ترفندهای پیاز داغ:

    یاد گرفتن اینکه پیاز داغ باید طلایی بشه نه قهوه‌ای.
  • لوبیا چیتی یا قرمز:

    تصمیم‌گیری در مورد اینکه کدوم لوبیا برای قرمه سبزی بهتره (من چیتی رو انتخاب کردم).
  • یه روز که همسرم خیلی خسته از سر کار اومد، من تصمیم گرفتم با پختن یه قرمه سبزی خوشمزه حسابی خوشحالش کنم. با تمام نکاتی که از نی نی سایت یاد گرفته بودم، دست به کار شدم.

    عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

    همون موقع که عطر سبزی سرخ شده تو خونه پیچید، حس کردم این بار یه چیز متفاوته. گوشت خوب پخته بود، لوبیاها نرم شده بودن و رنگ قرمه سبزی هم عالی بود. لیمو عمانی‌ها رو هم درست بهش اضافه کرده بودم و طعمش بی‌نظیر شده بود.

    وقتی همسرم اومد خونه و بوی قرمه سبزی رو حس کرد، چشماش برق زد. با یه لبخند بزرگ گفت: “به به! چه بوی خوبی! دستت درد نکنه عزیزم. ” اون شب، با لذت تمام قرمه سبزی رو خورد و کلی تعریف کرد. اون لحظه حس کردم بهترین قرمه سبزی دنیا رو پختم.




    لذت آشپزی: 25 تجربه برتر از نی نی سایت

    لذت آشپزی: 25 تجربه برتر از نی نی سایت

    ته چین مرغ مجلسی به سبک مامان بزرگ

    یادمه اولین بار ته چین رو با دستور مامان بزرگ درست کردم. راز خوشمزگی‌اش تو بهره‌گیری از زعفران دم کرده فراوون و برنج ایرانی معطر بود.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها میگفتن مرغ رو جدا بپزین و ریش ریش کنین، بعد لابه‌لای برنج بذارین. اینجوری آب مرغ به خورد برنج میره و طعمش عالی میشه.

    یه نکته دیگه هم اینکه بعضی‌ها زرده تخم مرغ رو جدا میزنن و به مواد ته چین اضافه میکنن، میگن باعث میشه ته چین پفکی بشه.

    من خودم همیشه از ماست چکیده استفاده میکنم، ته چین رو خیلی لطیف میکنه.

    البته یادمه یه بار ماست خیلی ترش بود، ته چینم خیلی ترش شد! حواستون به این نکته باشه.

    بعد از پخت هم یکم روغن حیوانی روش میدم، عطرش هوش از سر میبره.

    خلاصه که ته چین مامان بزرگ یه چیز دیگه‌ست!

    قورمه سبزی جا افتاده و خوش عطر

    قورمه سبزی غذای عشقه! یه غذای اصیل ایرانی که هر چی بیشتر جا بیفته خوشمزه‌تر میشه.

    تو نی نی سایت بحث سر این بود که سبزی قورمه رو ریز خرد کنیم یا درشت. من خودم ریزتر خرد میکنم.

    یه عده میگفتن لوبیا چیتی طعم قورمه سبزی رو بهتر میکنه، یه عده هم لوبیا قرمز رو ترجیح میدادن.

    من خودم لوبیا چیتی میریزم، به نظرم بافت بهتری داره.

    یه نکته مهم دیگه هم تفت دادن سبزیه. هر چی بیشتر تفت بدین قورمه سبزی تیره‌تر و خوشمزه‌تر میشه.

    البته حواستون باشه نسوزه! چون طعمش تلخ میشه.

    آخرای پخت هم یه قاشق رب انار اضافه میکنم، طعمش رو خیلی خوب میکنه.

    خورشت قیمه نذری

    خورشت قیمه یکی دیگه از غذاهای محبوب ایرانیه. مخصوصا اگه نذری باشه!

    تو نی نی سایت خیلی‌ها میپرسیدن چجوری خورشت قیمه رو مثل نذری‌ها درست کنیم.

    راز خوشمزگی خورشت قیمه نذری تو بهره‌گیری از گوشت گوسفندی و پیاز داغ فراوونه.

    یه نکته مهم دیگه هم لپه است. لپه رو باید از قبل خیس کنین تا نفخش گرفته بشه.

    بعضی‌ها یه کوچولو دارچین هم به خورشت قیمه اضافه میکنن، طعمش رو خیلی خوب میکنه.

    من خودم زعفران هم میریزم، رنگ و عطرش عالی میشه.

    و البته سیب زمینی سرخ کرده هم که دیگه جزء لاینفک خورشت قیمه است!

    آش رشته خوشمزه و مقوی

    آش رشته یه غذای کامل و مقویه که تو فصل سرما خیلی میچسبه.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها دنبال دستور آش رشته مامان بزرگ بودن!

    راز خوشمزگی آش رشته مامان بزرگ تو بهره‌گیری از سبزی تازه و رشته آشی با کیفیته.

    یه نکته مهم دیگه هم کشکه. کشک رو باید قبل از اضافه کردن به آش رقیق کنین.

    من خودم پیاز داغ و سیر داغ فراوون میریزم، طعمش رو خیلی خوب میکنه.

    و البته نعناع داغ هم که دیگه جای خودشو داره!

    یه کوچولو فلفل هم بزنین طعمش رو عالی میکنه.

    زرشک پلو با مرغ زعفرانی

    زرشک پلو با مرغ یه غذای مجلسی و خوشمزه است که همیشه طرفدار داره.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها میپرسیدن چجوری مرغ زعفرانی رو خوشمزه درست کنیم.

    راز خوشمزگی مرغ زعفرانی تو طعم دار کردن مرغ قبل از پخته.

    من خودم مرغ رو با پیاز، سیر، زعفران، نمک و فلفل طعم دار میکنم.

    بعدش تو روغن سرخ میکنم تا طلایی بشه.

    برای سسش هم از رب گوجه فرنگی، زعفران و آب استفاده میکنم.

    و البته زرشک رو هم قبل از اضافه کردن به پلو با کره تفت میدم.

    پیتزای خونگی با طعم رستورانی

    پیتزای خونگی همیشه یه گزینه خوب برای یه شام سریع و خوشمزه است.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها دنبال یه دستور پیتزای خونگی با طعم رستورانی بودن.

    راز خوشمزگی پیتزای خونگی تو خمیر پیتزا و مواد با کیفیته.

    من خودم خمیر پیتزا رو خودم درست میکنم، خیلی بهتر از خمیرهای آماده است.

    برای موادش هم از سوسیس، کالباس، فلفل دلمه‌ای، قارچ و پنیر پیتزا استفاده میکنم.

    البته یه کوچولو آویشن هم میریزم، طعمش رو خیلی خوب میکنه.

    و البته سس گوجه فرنگی هم که دیگه جزء لاینفک پیتزاست!

    کیک شکلاتی خیس

    کیک شکلاتی خیس یه کیک خوشمزه و نرمه که برای عصرونه خیلی میچسبه.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها دنبال یه دستور کیک شکلاتی خیس آسون بودن.

    راز خوشمزگی کیک شکلاتی خیس تو بهره‌گیری از شکلات با کیفیته.

    من خودم از پودر کاکائو و شکلات تخته‌ای استفاده میکنم.

    بعد از پخت هم یه سس شکلاتی روش میریزم که خیلی خوشمزه میشه.

    برای سسش هم از شیر، شکر، پودر کاکائو و کره استفاده میکنم.

    و البته یه کوچولو وانیل هم میریزم، عطرش عالی میشه.

    شیرینی نخودچی خوشمزه و لطیف

    شیرینی نخودچی یه شیرینی سنتی و خوشمزه است که برای عید خیلی درست میشه.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها دنبال یه دستور شیرینی نخودچی نرم و لطیف بودن.

    راز خوشمزگی شیرینی نخودچی تو بهره‌گیری از آرد نخودچی با کیفیته.

    من خودم آرد نخودچی رو از یه جای مطمئن میخرم.

    برای درست کردنش هم از آرد نخودچی، روغن، پودر قند و هل استفاده میکنم.

    بعد از پخت هم یه کوچولو پودر پسته روش میریزم که خیلی خوشگل میشه.

    و البته باید بذارین خوب خنک بشه تا سفت بشه.

    دلمه برگ مو ترش و شیرین

    دلمه برگ مو یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که تو فصل بهار خیلی درست میشه.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها دنبال یه دستور دلمه برگ مو با طعم ملس بودن.

    راز خوشمزگی دلمه برگ مو تو بهره‌گیری از برگ مو تازه و مواد با کیفیته.

    من خودم از برگ مو تازه، برنج، لپه، سبزی دلمه، پیاز، گوشت چرخ کرده و ادویه استفاده میکنم.

    برای سسش هم از آبغوره، شکر و رب انار استفاده میکنم.

    یه کوچولو نعناع خشک هم میریزم طعمش رو خیلی خوب میکنه.

    و البته باید بذارین خوب بپزه تا نرم بشه.

    کباب کوبیده آبدار و لذیذ

    کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین کباب‌های ایرانیه که همیشه طرفدار داره.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها میپرسیدن چجوری کباب کوبیده رو آبدار و لذیذ درست کنیم.

    راز خوشمزگی کباب کوبیده تو بهره‌گیری از گوشت چرخ کرده با کیفیت و پیاز رنده شده است.

    من خودم از مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله استفاده میکنم.

    بعد از رنده کردن پیاز، آبش رو میگیرم و با گوشت مخلوط میکنم.

    یه کوچولو نمک و فلفل هم میزنم و خوب ورز میدم.

    و البته باید بذارین یه چند ساعتی تو یخچال بمونه تا خوب استراحت کنه.

    میرزا قاسمی خوش عطر و خوش طعم

    میرزا قاسمی یه غذای گیلانی خوشمزه و آسونه که خیلی سریع آماده میشه.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها دنبال یه دستور میرزا قاسمی اصیل گیلانی بودن.

    راز خوشمزگی میرزا قاسمی تو بهره‌گیری از بادمجان کبابی و سیر فراوونه.

    من خودم بادمجان‌ها رو روی ذغال کباب میکنم، طعمش خیلی بهتر میشه.

    بعد از کباب کردن، پوستش رو میکنم و ساطوری میکنم.

    سیر رو هم رنده میکنم و با بادمجان مخلوط میکنم.

    بعدش گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی رو هم اضافه میکنم.

    عدس پلو با گوشت قلقلی

    عدس پلو یه غذای مقوی و خوشمزه است که برای ناهار یا شام خیلی مناسبه.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها دنبال یه دستور عدس پلو با طعم متفاوت بودن.

    راز خوشمزگی عدس پلو تو بهره‌گیری از عدس با کیفیت و گوشت قلقلی کوچیکه.

    من خودم عدس رو از قبل خیس میکنم و با برنج میپزم.

    برای گوشت قلقلی هم از گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه استفاده میکنم.

    بعد از سرخ کردن گوشت قلقلی ها، لابه‌لای برنج و عدس میریزم.

    و البته یه کوچولو کشمش و خرما هم روی برنج میریزم، طعمش رو خیلی خوب میکنه.

    خوراک لوبیا چیتی خوشمزه و خانگی

    خوراک لوبیا چیتی یه غذای سالم و مقویه که برای صبحانه یا شام خیلی میچسبه.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها دنبال یه دستور خوراک لوبیا چیتی مثل بیرون بودن.

    راز خوشمزگی خوراک لوبیا چیتی تو بهره‌گیری از لوبیا چیتی با کیفیت و پیاز داغ فراوونه.

    من خودم لوبیا چیتی رو از قبل خیس میکنم و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، ادویه و یکم سیب زمینی میپزم.

    بعد از پخت، یه کوچولو آبلیمو هم میزنم، طعمش رو خیلی خوب میکنه.

    و البته باید بذارین خوب جا بیفته تا خوشمزه بشه.

    یه کوچولو آویشن هم بزنین طعمش رو عالی میکنه.

    کتلت گوشت خوشمزه و ترد

    کتلت گوشت یه غذای ساده و خوشمزه است که برای ناهار یا شام خیلی مناسبه.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها دنبال یه دستور کتلت گوشت با بافت نرم و ترد بودن.

    راز خوشمزگی کتلت گوشت تو بهره‌گیری از گوشت چرخ کرده با کیفیت، سیب زمینی رنده شده و پیاز رنده شده است.

    من خودم سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنم و آبشون رو میگیرم.

    بعد با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ مخلوط میکنم.

    یه کوچولو آرد سوخاری هم میزنم تا منسجم تر بشه.

    و البته باید تو روغن داغ سرخ کنین تا طلایی بشه.

    فرنی خوشمزه و مقوی برای کودک

    فرنی یه غذای ساده و مقوی برای کودکانه که خیلی سریع آماده میشه.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها دنبال یه دستور فرنی خوشمزه و مقوی برای نوزاد بودن.

    راز خوشمزگی فرنی تو بهره‌گیری از آرد برنج با کیفیت و شیر تازه است.

    من خودم آرد برنج رو با شیر سرد مخلوط میکنم و روی حرارت ملایم میذارم.

    بعد از غلیظ شدن، یه کوچولو شکر و وانیل هم اضافه میکنم.

    میتونین با دارچین یا پودر نارگیل هم تزیینش کنین.

    و البته باید بذارین خنک بشه و بعد به کوچولوتون بدین.

    حلوا زعفرانی مجلسی

    حلوا زعفرانی یه دسر سنتی و خوشمزه است که برای مراسم‌های مختلف درست میشه.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها دنبال یه دستور حلوا زعفرانی مجلسی بودن.

    راز خوشمزگی حلوا زعفرانی تو بهره‌گیری از آرد با کیفیت، زعفران فراوون و گلاب مرغوبه.

    من خودم آرد رو تفت میدم تا طلایی بشه.

    بعدش شربت رو اضافه میکنم و هم میزنم تا حلوا جمع بشه.

    برای شربت هم از آب، شکر، زعفران و گلاب استفاده میکنم.

    و البته باید خوب ورز بدین تا یکدست بشه.

    کوکو سبزی خوشمزه و پفکی

    کوکو سبزی یه غذای ساده و خوشمزه است که برای ناهار یا شام خیلی مناسبه.

    تو نی نی سایت خیلی‌ها دنبال یه دستور کوکو سبزی پفکی بودن.

    راز خوشمزگی کوکو سبزی تو بهره‌گیری از سبزی تازه و تخم مرغ فراوونه.

    من خودم سبزی رو ریز خرد میکنم و با تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط میکنم.

    یه کوچولو آرد هم میزنم تا منسجم تر بشه.

    و البته باید تو روغن داغ سرخ کنین تا پفکی بشه.

    یه کوچولو گردو خرد شده هم بریزین توش عالی میشه.

    باقالی پلو با گوشت گردن

    باقالی پلو با گوشت گردن یک غذای مجلسی و بسیار خوشمزه است که معمولا در مهمانی ها سرو میشود.

    در نی نی سایت خیلی ها به دنبال روش پخت گوشت گردن نرم و لذیذ بودند.

    راز خوشمزگی این غذا در بهره‌گیری از باقالی سبز تازه و گوشت گردن با کیفیت است.

    گوشت گردن را با پیاز داغ فراوان و ادویه های معطر مانند زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه تفت دهید.

    سپس آب اضافه کنید و بگذارید به آرامی بپزد تا کاملا نرم و لذیذ شود.

    باقالی ها را نیز با برنج مخلوط کرده و به صورت دمپخت بپزید.

    شامی پوک

    مهمترین نکته در تهیه شامی پوک، بهره‌گیری از سیب زمینی آب پز رنده شده و آرد نخودچی است.

    سیب زمینی و آرد نخودچی را با پیاز رنده شده، گوشت چرخ کرده و ادویه ها مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

    سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.

    شامی پوک باید در روغن فراوان سرخ شود تا پف کند و پوک شود.

    می‌توانید این شامی خوشمزه را با نان و سبزی سرو کنید.

    کوفته تبریزی اصیل

    کوفته تبریزی یک غذای سنتی و بسیار خوشمزه است که اصالت آن به شهر تبریز برمی گردد.

    در نی نی سایت همواره بحث بر سر فوت و فن های پخت این کوفته بوده است.

    برای تهیه کوفته تبریزی اصیل، برنج، لپه، گوشت چرخ کرده و سبزی های معطر را با هم مخلوط کنید.

    سپس تخم مرغ و ادویه ها را اضافه کرده و خوب ورز دهید.

    درون کوفته ها آلو، گردو و پیاز داغ قرار دهید.

    کوفته ها را در سس گوجه فرنگی بپزید تا کاملا پخته شوند و طعم سس را به خود بگیرند.

    نکته مهم در تهیه این کوفته، ورز دادن زیاد مواد است تا کوفته ها هنگام پخت وا نروند.

    آبگوشت دیزی سنگی

    آبگوشت دیزی سنگی یک غذای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در دیزی سنگی پخته می شود.

    در نی نی سایت بسیاری از کاربران خاطرات خود از خوردن این غذا در سفرهایشان را به اشتراک گذاشته اند.

    برای تهیه آبگوشت دیزی سنگی، گوشت گوسفندی، نخود، لوبیا سفید، سیب زمینی، گوجه فرنگی و پیاز را در دیزی سنگی بریزید.

    سپس آب اضافه کنید و بگذارید به آرامی بپزد تا تمام مواد کاملا نرم شوند.

    پس از پخت، محتویات دیزی را بکوبید و با نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید.

    طعم بی نظیر این غذا به دلیل پخت طولانی مدت در دیزی سنگی است.

    بهره‌گیری از دنبه گوسفندی نیز طعم لذیذی به آبگوشت می بخشد.

    کشک بادمجان مجلسی

    کشک بادمجان یک غذای سنتی و بسیار لذیذ ایرانی است که با بادمجان، کشک، سیر و پیاز تهیه می شود.

    در نی نی سایت روش های مختلفی برای تهیه این غذا ارائه شده است.

    برای تهیه کشک بادمجان مجلسی، بادمجان ها را سرخ کنید و سپس با سیر داغ و پیاز داغ مخلوط کنید.

    کشک را با آب رقیق کنید و به بادمجان ها اضافه کنید.

    سپس نعناع داغ را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

    کشک بادمجان را می‌توانید با گردو خرد شده و پیاز داغ تزیین کنید.

    بهره‌گیری از بادمجان دلمه ای و سرخ کردن آن با حرارت کم باعث می شود طعم لذیذتری داشته باشد.

    اشکنه قروت

    اشکنه قروت یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه خراسان است که با قروت، پیاز، نعناع و ادویه ها تهیه می شود.

    در نی نی سایت دستور پخت این غذای محلی را بسیاری از کاربران درخواست کرده اند.

    برای تهیه اشکنه قروت، پیاز را سرخ کنید و سپس نعناع خشک و ادویه ها را اضافه کنید.

    قروت را با آب رقیق کنید و به پیاز داغ اضافه کنید.

    بگذارید اشکنه چند دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.

    می‌توانید تخم مرغ نیز به اشکنه اضافه کنید.

    این غذای ساده و مقوی را با نان خشک و پیاز سرو کنید.

    دسر پاناکوتا با سس توت فرنگی

    پاناکوتا یک دسر ایتالیایی خوشمزه و آسان است که با خامه، شکر و ژلاتین تهیه می شود.

    در نی نی سایت بسیاری از کاربران از این دسر برای مهمانی های خود استفاده می کنند.

    برای تهیه پاناکوتا، خامه، شکر و وانیل را روی حرارت ملایم گرم کنید تا شکر حل شود.

    ژلاتین را در آب سرد حل کنید و به خامه اضافه کنید.

    پاناکوتا را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.

    برای تهیه سس توت فرنگی، توت فرنگی، شکر و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود.

    پاناکوتا را با سس توت فرنگی تزیین کنید و سرو کنید.


نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا