آشپزی در طبیعت گیلان: خلاصه تجربیات نی نی سایت (20 مورد)
گیلان، بهشت عاشقان طبیعت و غذا، همیشه مقصدی جذاب برای گردشگران بوده است. اما لذت سفر به این استان سرسبز وقتی دوچندان میشود که چاشنی آشپزی در دل طبیعت به آن اضافه شود. در این پست، خلاصهای از تجربیات ارزشمند کاربران نی نی سایت در مورد آشپزی در طبیعت گیلان را با شما به اشتراک میگذاریم:
این تجربیات نکات کلیدی از آماده سازی مواد اولیه تا انتخاب مکان مناسب و تهیه غذاهای خوشمزه محلی را در بر میگیرد. با ما همراه باشید:
- ✔
انتخاب مکان:
کنار رودخانه، جنگلهای بکر و یا ییلاقات با منظرههای چشمنواز بهترین گزینهها هستند. - ✔
آتش ایمن:
حتماً از محلهای از پیش تعیین شده برای روشن کردن آتش استفاده کنید و مراقب پراکنده شدن آتش باشید. - ✔
زبالهها:
تمام زبالههای خود را جمع آوری کرده و با خود ببرید. ردپایی جز خاطرات خوش از خود به جا نگذارید. - ✔
هیزم خشک:
قبل از رفتن به طبیعت، از وجود هیزم خشک در محل مورد نظر مطمئن شوید و یا مقداری با خود ببرید. - ✔
وسایل ضروری:
اجاق گاز مسافرتی، قابلمه، ماهیتابه، ظروف، قاشق و چنگال، چاقو، دستمال کاغذی، مایع ظرفشویی و کیسه زباله از وسایل ضروری هستند. - ✔
مواد اولیه:
مواد غذایی فاسد شدنی را در یخدان نگهداری کنید. - ✔
ادویه جات:
نمک، فلفل، زردچوبه و سایر ادویه جات مورد علاقه خود را فراموش نکنید. - ✔
غذاهای محلی:
سعی کنید غذاهای محلی گیلان مانند میرزا قاسمی، باقلا قاتق، ترش تره و کباب ترش را در طبیعت تهیه کنید. - ✔
دستور پخت:
قبل از رفتن به طبیعت، دستور پخت غذاهای مورد نظر را به خوبی یاد بگیرید. - ✔
همراهی دوستان:
آشپزی در طبیعت با دوستان و خانواده لذت بیشتری دارد. - ✔
چای آتشی:
لذت نوشیدن چای آتشی در طبیعت گیلان را از دست ندهید. - ✔
بهرهگیری از محصولات محلی:
از محصولات تازه و محلی موجود در بازارچههای روستایی برای تهیه غذا استفاده کنید. - ✔
رعایت بهداشت:
قبل و بعد از غذا دستهای خود را بشویید. - ✔
آماده سازی قبل از سفر:
برخی از مواد اولیه را در خانه آماده کنید تا در طبیعت وقت کمتری صرف شود. - ✔
بهرهگیری از فویل:
برای پخت غذا روی آتش از فویل استفاده کنید. - ✔
پخت کباب:
کباب کردن گوشت و سبزیجات روی آتش یکی از لذتبخشترین تجربههای آشپزی در طبیعت است. - ✔
تهیه دسر:
برای تکمیل لذت آشپزی در طبیعت، یک دسر ساده مانند میوه یا بیسکوییت همراه داشته باشید. - ✔
نوشیدنی:
آب، آبمیوه و نوشیدنیهای خنک را فراموش نکنید. - ✔
مراقب حشرات باشید:
از اسپری دفع حشرات استفاده کنید. - ✔
لذت بردن از لحظه:
از زیباییهای طبیعت و طعم غذاهای خوشمزه لذت ببرید!

تجربیات خود را در مورد آشپزی در طبیعت گیلان با ما در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید!
آشپزی در طبیعت گیلان: خلاصه تجربیات نی نی سایت
برنج دودی و کباب ترش کنار رودخانه
یکی از پرطرفدارترین روش های پخت و پز در طبیعت گیلان، درست کردن برنج دودی و کباب ترش کنار رودخانه است.خیلی از نی نی سایتی ها این تجربه را به شدت توصیه می کنند.برنج را از قبل خیس کنید و بعد از آتش درست کردن، آن را در دیگچه روی آتش بگذارید تا دم بکشد.کباب ترش را هم با سس مخصوصش مزه دار کنید و روی زغال کباب کنید.بوی برنج دودی و کباب ترش با هم ترکیب می شود و یک عطر فوق العاده در طبیعت پخش می شود که اشتهای همه را تحریک می کند.
همراهش زیتون پرورده و سیر ترشی هم باشه دیگه عالی میشه!یادتون نره قبل از رفتن، همه چیز رو آماده کنین تا تو طبیعت معطل نشین.
ظروف یکبار مصرف نبرین و از ظروف قابل بازیافت استفاده کنین.آتش رو بعد از استفاده خاموش کنین و از خاموش شدنش مطمئن بشین.
میرزا قاسمی و باقلا قاتوق روی آتش
میرزا قاسمی و باقلا قاتوق از غذاهای سنتی گیلان هستند که پختن آنها روی آتش هم لذت خاص خودش را دارد. بادمجان ها را روی آتش کباب کنید تا پوستشان کاملا سیاه شود، سپس پوست آنها را بگیرید و ساطوری کنید. سیر و گوجه فرنگی را هم رنده کنید و با بادمجان ها تفت دهید. باقلا قاتوق هم با باقلای خشک، سیر، شوید و تخم مرغ درست می شود و طعم بی نظیری دارد. برای درست کردن این غذاها بهتره از قبل مواد اولیه رو آماده کنین تا تو طبیعت فقط پخت و پز داشته باشین. میتونین از ادویه های محلی گیلان هم استفاده کنین تا طعم غذاها بهتر بشه. برای پخت باقلا قاتوق، از شعله کم استفاده کنین تا باقلاها خوب بپزن. نون سنگک تازه هم کنار این غذاها خیلی میچسبه.
چای آتشی و سیب زمینی زغالی
هیچ چیز به اندازه یک لیوان چای آتشی بعد از یک پیاده روی طولانی در طبیعت گیلان لذت بخش نیست. برای درست کردن چای آتشی، کافیست یک کتری را روی آتش بگذارید و اجازه دهید آب جوش بیاید. سپس چای را دم کنید و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید. سیب زمینی زغالی هم یک میان وعده خوشمزه و ساده است که میتوانید به راحتی در طبیعت درست کنید. سیب زمینی ها رو بشورین و با پوست توی زغال بذارین تا بپزن. بعد از پختن، سیب زمینی ها رو با نمک و فلفل مزه دار کنین. میتونین از کره و جعفری هم برای طعم دهی بیشتر استفاده کنین. مواظب باشین دستتون نسوزه!





